TIPURI DE EVENIMENTE

CASATORIE PENTRU O ZI

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

NAVALNICUL

DECLARATII DE DRAGOSTE

MARIACHI

LOGODNICUL PASARILOR

PERSONAJ URIAS

PERSONAJE MIM

VITRINA CU IUBIRE

Este un program de animatie, in care se fac juraminte de iubire, se ofera certificate de casatorie de o zi si verighete. Este un manifest pentru iubire, pentru a recunoaste cu indrazneala prezenta sentimentelor! Declaratiile de dragoste ale celor aflati in trecere sunt asortate cu muzica si poezii pe aceeasi tema.


COD: 777182

Este un program de animatie, in care se fac juraminte de iubire, se scriu si se expun in vazul tuturor, pe un décor special pregatit. Optional se pot oferi certificate de casatorie de o zi si verighete. Este un manifest pentru iubire, pentru a recunoaste cu indrazneala prezenta sentimentelor! Declaratiile de dragoste ale celor aflati in trecere sunt asortate cu muzica si poezii pe aceeasi tema.


COD: 777175

Un spectacol de teatru-dans de aproximativ 40 de minute. Versuri de dragoste, romanesti, intr-o abordare contemporana. Un happening, partial interactiv, picaturi de poezie si sensibilitate in spatial cotidian.


COD: 777176

Un spectacol de sunet si culoare, cuvant si miscare, pe teme de inspiratie folclorica. Preluind povestea mitica, a iubirii dintre Soare si Luna, spectacolul prezinta obiceiuri romanesti arhaice, legate de tema iubirii. Simboluri si ziceri romanesti asezate pe sunete de nai, fluier, si alte instrumente cu specific romanesc. Este un spectacol care leaga povestile vechi si pline de mister cu modernitatea timpurilor noastre, avand ca liant etern iubirea. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777132

Personajele uriase, care ajung la aproximativ 5 metri inaltime si sunt manuite de papusari, vor constitui cu siguranta elemental wow al petrecerii Dvs.  Personajele se pot plimba printre invitati si interactiona cu ei. La comanda se pot realiza costume special, in functie de tematica evenimentului.


COD: 777108

Un spectacol de pantomima. El si Ea izolati intr-o vitrina traiesc momente pline de romantismdeseori marcate cu haz sau ironie, nuantand iubirea in toate felurile. O vitrina amplasata oriunde devine un micro-univers al iubirii, o insula exotica in oceanul normalitatii. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777130

Diverse personaje, costumate in mimi clasici sau in diverse personaje gen Charlie Chaplin, care ii vor intampina pe invitatii Dvs. cu gesturi simpatice de pantomima, iar mai apoi se vor plimba printre ei cu momente interactive de animatie.


COD: 777129

ENTERTAINMENT