Cantareti si  DJ,  dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma,  in  luna si in stele,  actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti  care  imita  celebritati sau invitati,   trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi,  speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

TOP ENTERTAINMENT

LIVING TABLES

ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT

ACASA
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

LIVING TRAYS

Living Table-urile sunt personaje costumate, incadrate de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi. Personajul impreuna cu suprafata de servire, creeaza impresia de tot unitar, ca si cum preparatele ar fi servite direct de pe rochia personajului.  Ele sunt mobile iar daca spatiul va permite, se pot deplasa printre invitati, oferindu-le acestora  diverse sortimente culinare sau coktailuri. Le recomandam in special pentru un moment de welcome memorabil.


COD: 777089

Animatoare ale caror rochite sexy pot fi utilizate pentru servirea unor mici gustari, dulciuri, chiar shot-uri cu bauturi diverse.


COD: 777140

Un moment deja clasic al petrecerilor aniversare sau a petrecerilor de burlaci, personajul din tort ramane in continuare printre preferatele noastre. Disponibil atat cu personaje feminine, pentru petrecerile cu domni, cat si in varianta cu personaje masculine, pentru petrecerile cu doamne.


COD: 777133

PERSONAJUL DIN TORT