TIPURI DE EVENIMENTE

ACADEMIA DE GATIT

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

DEGUSTARE DE CIOCOLATA

ATELIER FLORAL

ATELIER DE MIXOLOGIE

DRUMMING INTERACTIV

FASHION & BEAUTY WORKSHOP

FLASH MOB

LECTIA DE PRAJITURIT

Un program de teambuilding, in cadrul caruia invitatii Dvs. vor invata sa gateasca, asistati de un bucatar chef cunoscut. Vor prepara diverse mancaruri etnice, baruri de salate, deserturi si alte bunataturi, iar la sfarsitul atelierului vor putea consuma toate produsele in cadrul unei petreceri.


COD: 777090

Un teambuilding amuzant, compus din trei etape: o introducere in istoria cocktailurilor, o demostratie de preparare a unor cocktailuri cunoscute si mai apoi un concurs pe etape, in cadrul caruia participantii isi vor pregati propriile cocktailuri.


COD: 777079

Un atelier in cadrul caruia participantii vor invata sa creeze aranjamente florale spectaculoase, un moment de inspiratie si relaxare. Atelierul este sustinut de un designer floral.


COD: 777180

O istorie a cicolatei insotita de degustari si pregatirea unor preparate dulci impreuna cu participantii la eveniment.


COD: 777091

Workshop-ul interactiv de tobe africane este o modalitate excelenta de a te relaxa, de a te distra si de a te conecta cu ceilalti, de a comunica cu ceilalti  intr-un limbaj             non-verbal, in limbajul muzicii. O experienta unica, foarte energizanta, care sudeaza grupul, asa cum cuvintele nu ar putea sa o faca. Suplimentar, va putem aduce si o dansatoare de muzica africana.


COD: 777069

Un atelier care trece mai intai in revista tendintele actuale din moda si ofera mai apoi consultatii personalizate participantelor.


COD: 777069

Un grup de dansatori profesionisti da startul unui dans cu miscari simple, ritmice si contagioase, care va cuprinde ca un val toate persoanele din public. Din trupurile particpantilor la dans, se pot crea diverse forme, in functie de tematica evenimentului, de logo, etc.


COD: 777013

Realizarea unor produse dulci si decorative, de la cupcakes pana la torturi decorate cu martipan, impreuna cu un maestru cofetar foarte simpatic.


COD: 777092

ENTERTAINMENT