TIPURI DE EVENIMENTE

CLOSE-UP MAGIC

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

ANIMATOARE

PERSONAJE DIVERSE PE PICIOROANGE

PERSONAJ URIAS VERDE

Un numar interactiv de iluzionism, realizat in mijlocul invitatilor Dvs, chiar sub ochii acestora. Diverse trucuri de citire a gandurilor, ghicire a cartilor de joc, indoit furculite si alte obiecte, rezolvarea unui cub Rubik legat la ochi, etc.


COD: 777042

Personajele uriase, care ajung la aproximativ 5 metri inaltime si sunt manuite de papusari, vor constitui cu siguranta elemental wow al petrecerii Dvs.  Personajele se pot plimba printre invitati si interactiona cu ei. La comanda se pot realiza costume special, in functie de tematica evenimentului.


COD: 777114

Personajele pe picioroange sunt o modalitate memorabila de a ii intampina pe invitatii Dvs. la eveniment, si de a anima atmosfera pe parcursul petrecerii. Personajele se pot plimba printre invitati si interactiona cu ei, pot sa alterneze momente de imobilitate cu momente de miscare sau  gesturi de pantomima, pot sa inmaneze diferite obiecte invitatilor (flori, etc).


COD: 777111

Patru animatoare imbracate in costume spectaculoase, cu penaje rosii si albe, care vor anima atmosfera timp de aproximativ 4 ore.


COD: 777031

ENTERTAINMENT