DANSURI SI DANSATORIi

STREET DANCE

FLASH MOB

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

BREAKDANCE

FREE RUNNING SI PARKOUR

STREET BIKING

HIP-HOP

Spectacole de street dance cu cativa dansatori sau cu grupuri de pana la 30 de persoane, cu coregrafii propuse de noi sau realizate la comanda in functie de tematica evenimentului. Costumele pot fi de asemenea realizate la comanda in functie de tematica aleasa. Spectacolul poate combina momente de street dance cu momente de free running si parkour, street biking, desene cu graffiti sau statui urbane.


COD: 777012

Un grup de dansatori profesionisti da startul unui dans cu miscari simple, ritmice si contagioase, care va cuprinde ca un val toate persoanele din public. Din trupurile particpantilor la dans, se pot crea diverse forme, in functie de tematica evenimentului, de logo, etc.


COD: 777013

Confruntari si competitii de breakdance intre dansatori individuali sau intre grupuri de dansatori,  pe ritmuri de hip-hop. Un mix de miscari acrobatice pentru un spectacol urban.


COD: 777014

Acrobatii urbane si dansatori care folosesc peisajul urban sau un spatiu dat, pentru a performa miscari atletice si cascadorii de strada. Spectacolul mai poate combina momente de street dance,de street biking, desene cu graffiti sau statui urbane.


COD: 777015

Acrobatii urbane pe biciclete Spectacolul mai poate combina momente de street dance, de free running si parkour,  desene cu graffiti sau statui urbane.


COD: 777016

Florin a fost coregraf al show-ului Dansez pentru tine timp de opt sezoane, unde si-a desavarsit calitatile de instructor si dansator, si a participat ca dansator profesionist atat in spectacolele unor artisti romani de top, cat si si in emisiuni televizate. Este instructor si dansator de hip-hop.


COD: 777017

ENTERTAINMENT