ACTORI SI TEATRU

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

SPECTACOL PANTOMIMA

LOGODNICUL PASARILOR

ONE MAN SHOW HORATIU MALAELE

Un One Man Show, deosebit de amuzant, plin de spirit si profunzime, cu unul dintre maestri comediei romanesti, Horatiu Malalele.


COD: 777056

Intalnirea intre mai multe lumi si civilizatii, intalnirea intre un EL si o EA in diverse timpuri si in diverse spatii. O poveste de dragoste cu iluziile, cautarile, tensiunile si indoielile ei, se intersecteaza in spectacol cu o poveste despre insingurarea si alienarea individului sub stresul vietii moderne, cu un tango pasional plin de ironie si gaguri , cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei… Durata spectacolului este de 20 de minute.


COD: 777128

Un spectacol de sunet si culoare, cuvant si miscare, pe teme de inspiratie folclorica. Preluind povestea mitica, a iubirii dintre Soare si Luna, spectacolul prezinta obiceiuri romanesti arhaice, legate de tema iubirii. Simboluri si ziceri romanesti asezate pe sunete de nai, fluier, si alte instrumente cu specific romanesc. Este un spectacol care leaga povestile vechi si pline de mister cu modernitatea timpurilor noastre, avand ca liant etern iubirea. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777132

ENTERTAINMENT