ENTERTAINMENT DIVERS

ILUZIONISM CU LASERE

PROIECTII SI ACROBATII VERTICALE EXTERIOR

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

PROIECTII SI ACROBATII VERTICALE INTERIOR

HOLOGRAMA

PROIECTII PE CLADIRI

Imagini si persoane iesite parca de nicaieri, animatii, grafice si tabele speciale, pe toate le puteti crea si proiecta cu ajutorul hologramelor, iar rezultatul va fi o prezentare spectaculoasa.


COD: 777168

Acrobatii danseaza pe perete intr-o pozitie paralela cu solul, perpendicular pe tavan. Durata: 20 de minute. Participa 4 acrobati.


COD: 777125

Dans pe verticala. Acrobatii sunt suspendati la 15 metri deasupra solului, unde efectueaza miscari cu grad mare de dificultate, chiar si de la sol. Rezultatul artistic este un dans spectaculos, care tine publicul cu sufletul la gura. Totul se intampla pe muzica, in timp ce cladirea devine ecran de proiectie pentru un show animat conceput special. Durata: 20 de minute. Participa 5 acrobati.


COD: 777124

Un spectacol cu lumini si lasere, care se frang, se indoaie, apar de nicaieri si dispar la loc; un spectacol creat de unul dintre cei mai cunoscuti iluzionisti din Romania.


COD: 777169

Cladiri care prind viata datorita proiectiilor. Imagini, culori, texte. Pentru un spectacol complet, proiectiile pe cladiri pot fi combinate cu acrobatii pe cladiri.


COD: 777170

ENTERTAINMENT