TIPURI DE EVENIMENTE

ANIMATOARE

DANS ACROBATIC LA BARA

PETRECEREA SULTANULUI

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

NAKED SUSHI & FOOD

DANSURI ORIENTALE - CAMELIA

LIVING TABLE ROSU

FATA DIN TORT

DANSATOARE CABARET

Patru animatoare imbracate in costume spectaculoase, cu penaje rosii si albe, care vor anima atmosfera timp de aproximativ 4 ore.


COD: 777031

Un moment de dans la bara cu doua gimnaste si acrobate profesioniste. Momentul de dans este foarte sexy, insa absolut deloc vulgar. Va aducem inclusiv bara de dans, care este mobila.


COD: 777021

Un spectacol plin de culoare, fast si stralucire. Cinci dansatoare  care vor schimba costume spectaculoase, decorate cu penaje si paiete stralucitoare, si care vor oferi un spectacol demn de o petrecere a burlacilor adevarata.


COD: 777179

Un spectacol de bellydance cu una dintre cele mai frumoase dansatoare orientale din Romania. Spectacolul dureaza aproximativ 30 de minute, incepe cu un dans special cu aripi, ca in imaginea atasata, si continua cu momente de dans interactive, in cadrul carora spectatorii vor fi  invitati la dans. Camelia a fost premiata la o emisiune de divertisment de la Antena 1 ca fiind cea mai buna dansatoare de bellydance din Romania; este balerina la un cunoscut teatru de revista.


COD: 777006

Living Table-urile sunt personaje costumate, incadrate de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi. Personajul impreuna cu suprafata de servire, creeaza impresia de tot unitar, ca si cum preparatele ar fi servite direct de pe rochia personajului.  Ele sunt mobile iar daca spatiul va permite, se pot deplasa printre invitati, oferindu-le acestora  diverse sortimente culinare sau coktailuri. Le recomandam in special pentru un moment de welcome memorabil.


COD: 777086

Fete frumoase, pictate pe corp si decorate cu flori exotice, care ii vor servi pe invitatii Dvs. cu produse culinare rafinate, direct de pe trupurile lor.


COD: 777088

E aniversarea celui mai bun prieten sau a sotului? Indrazneste si pregateste-i o fantezie desprinsa din cele 1001 de nopti! Ii facem un tron din perne arabesti, ii dam un turban si il facem sultan! In plus, ii aducem trei cadane care sa-l vrajeasca si sa danseze special pentru el.


COD: 777011

Un moment deja clasic al petrecerilor aniversare sau a petrecerilor de burlaci, personajul din tort ramane in continuare printre preferatele noastre. Disponibil atat cu personaje feminine, pentru petrecerile cu domni, cat si in varianta cu personaje masculine, pentru petrecerile cu doamne.


COD: 777133

ENTERTAINMENT