TIPURI DE EVENIMENTE

BACANTELE - RAPIREA MIRESEI

DECLARATII DE DRAGOSTE

DANSURI TRADITIONALE

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

LOGODNICUL PASARILOR

VITRINA CU IUBIRE

NAVALNICUL

SPECTACOL ILUZIONISM

PERSONAJE WELCOME

LIVING TABLE ALBA

Bachantele teatrului antic, impreuna cu Satirul si Oracolul, danseaza printre invitati, iar mai apoi fura mireasa. Mireasa va fi adusa inapoi mierului de catre Oracol. Un spectacol de dans foarte frumos, cu actori profesionisti si costume colorate.


COD: 777174

Este un program de animatie, in care se fac juraminte de iubire, se scriu si se expun in vazul tuturor, pe un décor special pregatit. Optional se pot oferi certificate de casatorie de o zi si verighete. Este un manifest pentru iubire, pentru a recunoaste cu indrazneala prezenta sentimentelor! Declaratiile de dragoste ale celor aflati in trecere sunt asortate cu muzica si poezii pe aceeasi tema.


COD: 777175

Un spectacol de sunet si culoare, cuvant si miscare, pe teme de inspiratie folclorica. Preluind povestea mitica, a iubirii dintre Soare si Luna, spectacolul prezinta obiceiuri romanesti arhaice, legate de tema iubirii. Simboluri si ziceri romanesti asezate pe sunete de nai, fluier, si alte instrumente cu specific romanesc. Este un spectacol care leaga povestile vechi si pline de mister cu modernitatea timpurilor noastre, avand ca liant etern iubirea. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777132

Un spectacol de teatru-dans de aproximativ 40 de minute. Versuri de dragoste, romanesti, intr-o abordare contemporana. Un happening, partial interactiv, picaturi de poezie si sensibilitate in spatial cotidian.


COD: 777176

Un spectacol de iluzionism perfect pentru nunti. Vor participa singura femeie iluzionist din Romania, cel mai inalt iluzionist, care ajunge impreuna cu jobenul sau la aproximativ 2,5 metri inaltime, o balerina si un iluzionist care va manipula carti si alte obiecte.


COD: 777177

Un spectacol de pantomima. El si Ea izolati intr-o vitrina traiesc momente pline de romantismdeseori marcate cu haz sau ironie, nuantand iubirea in toate felurile. O vitrina amplasata oriunde devine un micro-univers al iubirii, o insula exotica in oceanul normalitatii. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777130

Reprezentatia poate include trei suite de dans, schimbare de tinuta corespunzatoare fiecarei zone folclorice si dans cu invitatii la sfarsitul ultimei reprezentatii- la alegere hora, sarba, brasoveanca. Pentru petrecerile de nunta vom avea si un scurt moment de strigaturi de nunta inainte de prima reprezentatie. Este recomandat sa fie 3-4 perechi de dansatori.


COD: 777038

Personajele pe picioroange sunt o modalitate memorabila de a ii intampina pe invitatii Dvs. la eveniment, si de a anima atmosfera pe parcursul petrecerii. Personajele se pot plimba printre invitati si interactiona cu ei, pot sa alterneze momente de imobilitate cu momente de miscare sau  gesturi de pantomima, pot sa inmaneze diferite obiecte invitatilor (flori, etc).


COD: 777108

Living Table-urile sunt personaje costumate, incadrate de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi. Personajul impreuna cu suprafata de servire, creeaza impresia de tot unitar, ca si cum preparatele ar fi servite direct de pe rochia personajului.  Ele sunt mobile iar daca spatiul va permite, se pot deplasa printre invitati, oferindu-le acestora  diverse sortimente culinare sau coktailuri. Le recomandam in special pentru un moment de welcome memorabil.


COD: 777084

ENTERTAINMENT