TIPURI DE EVENIMENTE

SPECTACOL FOC

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

SPECTACOL “LA ROMANI”

CARICATURI COLOR

STATUI UMANE

PANTOMIMA ALBA

SPECTACOL DE PANTOMIMA

PERSONAJE MIM

PERSONAJE DE CRACIUN

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ cinci minute, foarte intens. Patru personaje care jongleaza cu flacari si arunca scantei. Poate introduce momentul culminant al petrecerii (aducerea tortului, etc). Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777155

Un caricaturist la un eveniment ii va binedispune cu siguranta pe toti invitatii Dvs. In plus, acestia vor putea pleaca de la eveniment cu un obiect-amintire, care le va aduce intotdeauna aminte de petrecerea Dvs. Realizarea unei caricaturi la un eveniment dureaza intre 2 si 5 minute.


Caricaturile color pot fi realizate pe hartie branduita cu logo-ul companiei, cu data si locatia evenimentului, etc.


COD: 777062

Un spectacol fabulous de statui vivante, reinviate de regizor in incercarea de a face posibila comunicarea, diccolo de limbaj sau de timp, a doua lumi aflate la distant de aproape doua milenii. Durata: o ora.


COD: 777101

Spectacolul propune o tehnica inedita, pe cat de fermecatoare, pea tat de greu de stapanit: pantomima alba. Pierrot, personajul central este cuceritorul nascut in halele pariziene, vesnic indragostit de Colombina, de sine, de viata. Durata spectacolului: 50 de minute.COD: 777131

Intalnirea intre mai multe lumi si civilizatii, intalnirea intre un EL si o EA in diverse timpuri si in diverse spatii. O poveste de dragoste cu iluziile, cautarile, tensiunile si indoielile ei, se intersecteaza in spectacol cu o poveste despre insingurarea si alienarea individului sub stresul vietii moderne, cu un tango pasional plin de ironie si gaguri , cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei… Durata spectacolului este de 20 de minute.


COD: 777128

Diverse personaje, costumate in mimi clasici sau in diverse personaje gen Charlie Chaplin, care ii vor intampina pe invitatii Dvs. cu gesturi simpatice de pantomima, iar mai apoi se vor plimba printre ei cu momente interactive de animatie.


COD: 777129

Personajele pe picioroange sunt o modalitate memorabila de a ii intampina pe invitatii Dvs. la eveniment, si de a anima atmosfera pe parcursul petrecerii. Personajele se pot plimba printre invitati si interactiona cu ei, pot sa alterneze momente de imobilitate cu momente de miscare sau  gesturi de pantomima, pot sa inmaneze diferite obiecte invitatilor (flori, etc).


COD: 777123

ENTERTAINMENT