MUZICA SI CANTECE

ARTISTI SI MUZICIENI DIVERSI

TRUPE COVER-URI

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

JAZZ SI MUZICA DE CABARET

FUNKY MUSIC

EMMA

LOOK-ALIKE MARILYN MONROE

Cei mai cunoscuti interpreti si cele mai apreciate banduri din Romania, pe toate si pe toti ii gasiti la noi. Sunati-ne!


COD: 777073

O trupa care va va canta live coveruri dupa unele din cele mai cunoscute, apreciate si dansante melodii: La Bomba, La Camisa Nera, Achy Breaky Heart, Hit the Road Jack, Mamma Mia, I will Survive, Y.M.C.A. Atmosfera fierbinte si dans pana in zori garantat!


COD: 777074

New York, New York, Non, Je ne regrette rien, Sway sunt numai cateva dintre melodiile solistei de muzica de jazz si cabaret. Cantareata de opera, cu o voce absolut incredibila, ii va incanta cu siguranta pe toti invitatii Dvs.


COD: 777075

Daca v-ati plictisit de muzica clasica, de formatiile dance, va putem asigura formatii de muzica alternativa care vor da cu siguranta culoare evenimentului Dvs!


COD: 777077

Melodii romantice, de la Strani Amori la Only You, sau de dans, de la Mamma Mia la Asereje. Emma va poate fi si MC toata seara, avind o bogata experienta in acest sens.


COD: 777076

O dansatoare imbracata si machiata ca Marilyn Monroe, care ii canta playback si ii danseaza sarbatoritului celebra melodie “Happy Birthday Mr. President” Momentul dureaza cateva minute. Dansatoarea poate iesi dintr-un tort.


COD: 777028

ENTERTAINMENT