MUZICA SI CANTECE

ANALIA - MUZICA LATINO

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

BIU - MUZICA LATINO

DRUMMING INTERACTIV

MARIACHI

MUZICA SUDAMERICANA

MUZICA TRADITIONALA DIN PERU

Un adevarat spectacol de muzica latino, compus din tangouri argentiniene, bolero, flamenco si folclor pur latino-american. Muzicieni din Cuba, Columbia, Argentina si Romania.


COD: 777067

Biu, alaturi de trupa sa de muzicieni din Cuba, Peru si Columbia, aduc un plus de savoare serilor din care muzica si dansul sunt nelipsite. Originalitatea “muzicii Biu” aprinde spiritual latin, iar interpretarea artistei creeaza de fiecare data o atmosfera incendiara. Ritmurile muzicii BIU- salsa, bolero, bachata, meringue, cumbia sau cha-cha-cha iti vor face sangele sa fiarba si iti va transforma seara intr-un adevarat eveniment.


COD: 777068

Workshop-ul interactiv de tobe africane este o modalitate excelenta de a te relaxa, de a te distra si de a te conecta cu ceilalti, de a comunica cu ceilalti  intr-un limbaj             non-verbal, in limbajul muzicii. O experienta unica, foarte energizanta, care sudeaza grupul, asa cum cuvintele nu ar putea sa o faca. Suplimentar, va putem aduce si o dansatoare de muzica africana.


COD: 777069

Muzica latino instrumentala- La Cucharacha, Cielito Lindo, Besame Mucho, Guantanamera, Lambada, La Bamba, Un, Dos, Tres si alte melodii cunoscute si antrenante.


COD: 777070

Muzica latino foarte antrenanta, pentru petreceri fierbinti- Pensando en Ti, Cielito Lindo, Pasito Tun Tun sau celebra melodie Mentirosa ii for face pe invitatii Dvs. sa danseze pana in zori.


COD: 777071

Sunt îmbrăcaţi ca indienii din triburile Americii Latine, au coroane de pene în jurul capului şi cântă muzică tradiţională peruană. Muzica lor este una de relaxare şi ambientala, ce oferă celor care o ascultă o stare de spirit pozitivă, alungând gândurile negre şi alimentându-le pe cele pozitive.


COD: 777072

ENTERTAINMENT