ACTORI SI TEATRU

VITRINA CU IUBIRE

MIMUL MAGICIAN

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

SPECTACOL PANTOMIMA

PERSONAJE MIM

LOGODNICUL PASARILOR

Intalnirea intre mai multe lumi si civilizatii, intalnirea intre un EL si o EA in diverse timpuri si in diverse spatii. O poveste de dragoste cu iluziile, cautarile, tensiunile si indoielile ei, se intersecteaza in spectacol cu o poveste despre insingurarea si alienarea individului sub stresul vietii moderne, cu un tango pasional plin de ironie si gaguri , cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei… Durata spectacolului este de 20 de minute.


COD: 777128

Diverse personaje, costumate in mimi clasici sau in diverse personaje gen Charlie Chaplin, care ii vor intampina pe invitatii Dvs. cu gesturi simpatice de pantomima, iar mai apoi se vor plimba printre ei cu momente interactive de animatie.


COD: 777129

Un spectacol de pantomima. El si Ea izolati intr-o vitrina traiesc momente pline de romantismdeseori marcate cu haz sau ironie, nuantand iubirea in toate felurile. O vitrina amplasata oriunde devine un micro-univers al iubirii, o insula exotica in oceanul normalitatii. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777130

Un spectacol de sunet si culoare, cuvant si miscare, pe teme de inspiratie folclorica. Preluind povestea mitica, a iubirii dintre Soare si Luna, spectacolul prezinta obiceiuri romanesti arhaice, legate de tema iubirii. Simboluri si ziceri romanesti asezate pe sunete de nai, fluier, si alte instrumente cu specific romanesc. Este un spectacol care leaga povestile vechi si pline de mister cu modernitatea timpurilor noastre, avand ca liant etern iubirea. Durata spectacolului este de 40 de minute.


COD: 777132

Un spectacol de iluzionism combinat cu elemente de pantomima. Trucuri de prestidigitatie pe scena si mai apoi in mijlocul invitatilor Dvs.


COD: 777049

ENTERTAINMENT