FOOD & BAR ENTERTAINMENT

LIVING TABLE ROSIE

LIVING TABLE MOV

LIVING TABLE ALB-NEGRU

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

LIVING TABLE ALBA

LIVING TABLE CHRISTMAS

NAKED SUSHI & FOOD

Living Table-urile sunt personaje costumate, incadrate de un blat rotund pe care se aranjeaza diverse preparate culinare sau bauturi. Personajul impreuna cu suprafata de servire, creeaza impresia de tot unitar, ca si cum preparatele ar fi servite direct de pe rochia personajului.  Ele sunt mobile iar daca spatiul va permite, se pot deplasa printre invitati, oferindu-le acestora  diverse sortimente culinare sau coktailuri. Le recomandam in special pentru un moment de welcome memorabil.


COD: 777086COD: 777087COD: 777085COD: 777084COD: 777089

Fete frumoase, pictate pe corp si decorate cu flori exotice, care ii vor servi pe invitatii Dvs. cu produse culinare rafinate, direct de pe trupurile lor.


COD: 777088

ENTERTAINMENT