FOOD & BAR ENTERTAINMENT

ACADEMIA DE GATIT

gratioasese prin infasurare, suspendare, caderi controlate, rasuciri si contorsiuni diverse ale corpului in diferite pozitii.

Este un spectacol elegant si uimitor.

Conditii tehnice minime: inaltime 5 m, rezistenta punct de prindere 200 kg, suprafata 4 m2

DEGUSTARE DE CIOCOLATA

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

LECTIA DE PRAJITURIT

LIVE COOKING

Un program de teambuilding, in cadrul caruia invitatii Dvs. vor invata sa gateasca, asistati de un bucatar chef cunoscut. Vor prepara diverse mancaruri etnice, baruri de salate, deserturi si alte bunataturi, iar la sfarsitul atelierului vor putea consuma toate produsele in cadrul unei petreceri.


COD: 777090

O istorie a cicolatei insotita de degustari si pregatirea unor preparate dulci impreuna cu participantii la eveniment.


COD: 777091

Realizarea unor produse dulci si decorative, de la cupcakes pana la torturi decorate cu martipan, impreuna cu un maestru cofetar foarte simpatic.


COD: 777092

O demonstratie de gatit in mijlocul invitatilor Dvs. Acestia vor avea posibilitatea de a-i privi pe bucatarii nostri la lucru, dar si de a manca produse facute chiar sub ochii lor. De la un BBQ cu produse premium, pana la sushi live.


COD: 777093

ENTERTAINMENT