CIRC SI ACROBATIE

SPECTACOL CU FOC

SUFLATORI FOC

JONGLERII CU BETE LUMINOASE

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

INGHITITORI DE FLACARI

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ cinci minute, foarte intens. Patru personaje care jongleaza cu flacari si arunca scantei. Poate introduce momentul culminant al petrecerii (aducerea tortului, etc). Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777155

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ 15 minute. Poate fi un extraordinar moment de welcome sau un fel inedit de a anunta un moment culminat al serii. Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777154

Un spectacol cu lumina si bete luminoase, foarte intens, cu durata de aproximativ cinci minute.


COD: 777156

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ 15 minute. Poate fi combinat cu alte momente de fachirism. Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777153

ENTERTAINMENT