MAGIE, ILUZII SI ILUZIONISTI

SPECTACOL DE MENTALISM

CLOSE-UP MAGIC

ILUZIONISM

SINGURA FEMEIE ILUZIONIST DIN ROMANIA

SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII

NUMAR DE MAGIE SI FACHIR

COMEDY MAGIC TEATRU

ILUZIONISM TEATRAL

MIMUL MAGICIAN

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

COMEDY MAGIC STAND-UP

Mentalismul este o categorie a iluzionismului care imită citirea gândurilor, predicția, controlul minții, telepatia, telechinezia si percepția extrasenzorială. Principiile folosite pentru a crea aceste efecte sunt: sugestia, hipnoza, programare neuro-lingvistică, citirea la rece, citirea limbajului corpului și a mușchilor, distragerea atenției, realitate dublă, prezentare și nu în ultimul rând manipularea iluzionistului clasic. Un spectacol inedit si amuzant, ce poate continua cu un moment interactiv in mijlocul invitatilor.


COD: 777041

Un numar interactiv de iluzionism, realizat in mijlocul invitatilor Dvs, chiar sub ochii acestora. Diverse trucuri de citire a gandurilor, ghicire a cartilor de joc, indoit furculite si alte obiecte, rezolvarea unui cub Rubik legat la ochi, etc.


COD: 777042

Unul dintre cei mai mediatizati iluzionisti din Romania, este omul care a stat in fata unui tren accelerat pana in ultima secunda, a fost ingropat de viu reusind sa iasa dupa 45 de minute, s-a lasat calcat de un cilindru compactor de 15 tone in timp ce statea pe un covor de cioburi de sticla, si a mers pe apa reusind sa traverseze o piscina in fata unei audiente stupefiate. Spectacolul sau cuprinde momente de dark magic, levitatie, iluzionism cu lasere si un moment interactiv in mijlocul invitatilor.


COD: 777040

Singura femeie iluzionist din Romania; este specializata in Close-Up Magic (magie de aproape, trucuri cu carti, monede, etc) si mentalism. Are si cateva numere de scena, foarte vizuale si colorate: un numar cu flori de hartie, un altul cu porumbei colorati, pictura pe scena, etc.

Ce poate fi mai tare decat combinatia dintre o femeie frumoasa, talent si indemanare si lumea magiei, care prin definitie inseamna iluzie, mister si imposibil?


COD: 777043

Înconjurat de porumbei coloraţi, iepuraşi şi papagali, magicianul  crează o poveste magică în care copii fac cunoştinţă cu clovnul Filippo, cu Iepurele Bocănilă, cu Prinţesa cea frumoasă, dar trebuie să-i şi înfrunte pe Balaurul cel fioros sau Zâna cea rea. Spectacolul este unul interactiv, creat pentru copii de orice vârstă, copiii devenind chiar ei mici magicieni.


COD: 777052

Un spectacol de iluzionism combinat cu un spectacol de fachirism. Spectacolul de magie cuprinde momente atat pe scena cat si de close-up printre invitati, trucuri cu sfori, esarfe, porumbei, monede, tigari sau carti de joc, iar cel de fachirism numere cu reptile, un numar special cu un piton lung de trei metri si jumatate, flacari, cioburi, cutite, etc. Spectacolul dureaza 30-40 de minute.


COD: 777051

Imbină iluzionismul cu situaţiile comice. Spectatorii au ocazia să râdă cu poftă, descoperind cu încântare şi uimire trucuri, iluzii, momente de mentalism, magie de scenă, stand-up şi comedie, care se vor împleti cu muzică şi dans şi se vor întâmpla la doar câţiva paşi de ei. Spectacolul a fost  prezentat în cadrul Festivalului Comediei Româneşti.


COD: 777047

Un spectacol de iluzionism combinat cu elemente de pantomima. Trucuri de prestidigitatie pe scena si mai apoi in mijlocul invitatilor Dvs.


COD: 777049

Un numar de iluzionism pe scena combinat cu elemente de umor. Un amestec de spectacol de iluzionism si stand-up comedy. Spectacolul dureaza aproximativ 30-40 de minute pe scena si continua cu un moment interactiv printre invitati.


COD: 777046

ENTERTAINMENT

Înseamnă întâlnirea iluzionismului cu muzica, dansul, teatrul, pantomima . Este o noua forma de exprimare artistica, aceea in care magicianul este un personaj, nu omul care vine si face trucuri ci omul care se transpune intr-un personaj. O formă de artă, un act de iubire faţă de spectatori, pe care îşi doreşte „să-i vrăjească" astfel încât să iasă din sală mai frumoşi şi mai buni.


COD: 777045