CIRC SI ACROBATIE

FACHIRI

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

DUO FACHIRI

INGHITITOR DE FLACARI

SUFLATORI DE FOC

FACHIR

NUMAR DE MAGIE SI FACHIR

SPECTACOL DE ANIMATIE “RA”

Un spectacol plin de suspans, in cadrul caruia fachirul umbla cu  tarantule, cu sabii si cutite si sufla flacari. Spectacolul este impartit in doua parti si dureaza 15 sau 30 de minute.


COD: 777151

Un spectacol plin de suspans, in cadrul caruia cei doi fachiri umbla cu  tarantule, cu scorpioni, sta pe cioburi, arunca cutite si sufla flacari. Spectacolul este impartit in doua parti si dureaza aproximativ 45 de minute.


COD: 777152

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ 15 minute. Poate fi combinat cu alte momente de fachirism. Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777153

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ 15 minute. Poate fi un extraordinar moment de welcome sau un fel inedit de a anunta un moment culminat al serii. Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777154

Un spectacol de iluzionism combinat cu un spectacol de fachirism. Spectacolul de magie cuprinde momente atat pe scena cat si de close-up printre invitati, trucuri cu sfori, esarfe, porumbei, monede, tigari sau carti de joc, iar cel de fachirism numere cu reptile, un numar special cu un piton lung de trei metri si jumatate, flacari, cioburi, cutite, etc. Spectacolul dureaza 30-40 de minute.


COD: 777051

Patru animatoare imbracate in costume de Cleopatra, care vor face animatie timp de patru ore, un personaj cu faclii si optional si un fachir care va dresa serpi si iguane. Poate fi combinat cu un moment de bellydance. Costume spectaculoase, cu aripi, si dansatoare senzuale.


COD: 777029

ENTERTAINMENT