MOMENTE ACROBATICE

ANIMATIE BALON

ADAGIO

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

CIRC SI ACROBATIE

GIMNASTICA ACROBATICA

CONTORSIONISM

PIRAMIDA UMANA

Un moment de dans realizat cu un grup de sapte pana la doisprezece gimnasti si acrobati. Spectacolul cuprinde momente de echilibristica, contorsionism, dans cu panglici, etc. Poate fi combinat cu acrobatii aeriene.


COD: 777022

Un moment de dans acrobatic, ce combina elemente de dans cotemporan, balet si acrobatii. Este un dans ce implica tranzitii intre mai multe pozitii acrobatice in echilibru.


COD: 777018

Un moment de animatie cu un balon inalt de 3 metri, in mijlocul caruia se afla un acrobat care face diverse miscari de gimnastica acrobatica. Momentul poate fi combinat cu unul sau doua personaje pe picioroange. Recomandat pentru evenimentele desfasurate in are liber, cu suprafate mari, sau pe marginea piscinei. Momentul dureaza 1 ora.


COD: 777159

Un moment de gimnastica ritmica in cadrul caruia mai multi acrobati formeaza din trupurile lor diverse piramide. Momentul dureaza cinci minute.


COD: 777160

Un moment de gimnastica ritmica in cadrul caruia acrobatii isi imping limitele fizice la extrem. Momentul dureaza cinci minute.


COD: 777161

La cerere, va putem crea un program acrobatic exploziv, cara sa cuprinda elemente diverse: acrobatii aeriene, acrobatii la sol, echilibristica, contorsionism, etc. De asemenea, spectacolul poate fi completat cu personaje pe picioroange. Costumele sunt standard sau se pot crea la comanda in functie de tematica evenimentului.


COD: 777023

ENTERTAINMENT