DANSURI SI DANSATORI

DANSURI TIGANESTI

HAWAII PARTY

DANSURI VECHI

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

SHOW RIO DE JANEIRO

LOOK-ALIKE MARILYN MONROE

SPECTACOL DE ANIMATIE “RA”

DANSURI EGIPTENE

Patru animatoare imbracate in costume de Cleopatra, care vor face animatie timp de patru ore, un personaj cu faclii si optional si un fachir care va dresa serpi si iguane. Poate fi combinat cu un moment de bellydance. Costume spectaculoase, cu aripi, si dansatoare senzuale.


COD: 777029

Invita-ti prietenii intr-un paradis tropical! Vor fi intampinati cu Aloha si ghirlande de flori. Va veti distra pe ritmuri fierbinti in timp ce veti savura cocktailuri si fructe exotice. Programul artistic al serii va fi sustinut de trei dansatoare gratioase de hula, doi percutionisti si doi dansatori cu foc. Concursuri de hula-hop si limbo. Tatuaje temporare cu motive hawaiene.


COD: 777024

Un spectacol gradios cu un grup de 19 dansatori si 4 personaje pe picioroange. Numarul dansatorilor poate fi redus la cerere. Dansatoare in costume exotice si fuste decorate cu penaje, persoanaje pe picioroange cu aripi gigant, jobene si dansuri de cabaret.


COD: 777025

Dansuri vechi, medievale si renascentiste, pentru un spectacol si un eveniment parfumate cu un aer de epoca. Ansamblul de dansatori cuprinde intre sase si opt dansatori, si poate fi largit pentru evenimente mai ample. Dansatorii, imbracati in costume de epoca, debuteaza cu un recital de dans ce poate dura intre 20 de minute si 1 ora, si continua cu dans interactiv impreuna cu invitatii.


COD: 777026

Dansuri tiganesti, realizate de un ansamblu de dansatori profesionisti; poate fi combinat cu alte momente de dans.


COD: 777027

O dansatoare imbracata si machiata ca Marilyn Monroe, care ii canta playback si ii danseaza sarbatoritului celebra melodie “Happy Birthday Mr. President”. Momentul dureaza cateva minute. Dansatoarea poate iesi dintr-un tort.


COD: 777028

Un spectacol cu tematica egipteana,  pus in scena cu un grup de 12 dansatori. Poate fi combinat cu alte dansuri tematice, cu un moment de bellydance sau cu un spectacol realizat de un fachir.


COD: 777030

ENTERTAINMENT