DANSURI SI DANSATORI

DANSURI ORIENTALE - CAMELIA

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

DANSURI ORIENTALE - AMYRA

DANSURI ORIENTALE - JASMINE

DANSURI ORIENTALE - AIANA

PETRECERE ORIENTALA PENTRU FETE

PETRECEREA SULTANULUI

Un spectacol de bellydance cu una dintre cele mai frumoase dansatoare orientale din Romania. Spectacolul dureaza aproximativ 30 de minute, incepe cu un dans special cu aripi, ca in imaginea atasata, si continua cu momente de dans interactive, in cadrul carora spectatorii vor fi  invitati la dans. Camelia a fost premiata la o emisiune de divertisment de la Antena 1 ca fiind cea mai buna dansatoare de bellydance din Romania; este balerina la un cunoscut teatru de revista.


COD: 777006

Un spectacol de bellydance cu o frumoasa dansatoare orientala, acompaniata live de un percutionist la darbuka. Spectacolul dureaza aproximativ 20 de minute, cuprinde momente de dans cu aripi si dans cu voal. Un recital incarcat de senzualitate si seductie orientala.


COD: 777007

Un spectacol de bellydance cu cea mai cunoscuta dansatoare orientala din Romania, Jasmine.


COD: 777008

Un spectacol de bellydance cu o frumoasa dansatoare oriental. Spectacolul incepe cu un dans cu aripi uriase, de cinci metri, si continua cu dans interactiv in mijloc invitatilor timp de 25 de minute.


COD: 777009

Tu si prietenele tale vreti sa va miscati sexy si provocator precum Shakira? Daca va plac melodiile arabesti si dansurile din buric, noi va aducem la petrecere o dansatoare de bellydance. Va veti bucura de un recital de dansuri orientale si veti avea ocazia sa invatati si voi din secretele acestui dans. Muzica va fi live, interpretata de un percutionist la darbuka. In plus, make-up artistul nostru va va decora mainile cu picturi cu henna.


COD: 777010

E aniversarea celui mai bun prieten sau a sotului? Indrazneste si pregateste-i o fantezie desprinsa din cele 1001 de nopti! Ii facem un tron din perne arabesti, ii dam un turban si il facem sultan! In plus, ii aducem trei cadane care sa-l vrajeasca si sa danseze special pentru el.


COD: 777011

ENTERTAINMENT