DANSURI SI DANSATORI

ADAGIO

AERIAL SILK

CARUSEL

DANS ACROBATIC LA BARA

GIMNASTICA ACROBATICA

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

MOMENTE ACROBATICE

Un moment de dans acrobatic, ce combina elemente de dans cotemporan, balet si acrobatii. Este un dans ce implica tranzitii intre mai multe pozitii acrobatice in echilibru.


COD: 777018

Un spectacol de dans si acrobatii realizat in aer, in care acrobatii sunt suspendati de esarfe. Necesita o inaltime minima a salii de cinci metri si o grinda de sustinere.


COD: 777019

Dans la sol si balet aerian  intr-o imbinare ciclica si ritmica. Acrobatiile se succed la inaltime si la sol. Momente lirice si ritmate, in permanenta se intampla ceva uluitor.5 acrobati, 20 de minute.


COD: 777020

Un moment de dans la bara cu doua gimnaste si acrobate profesioniste. Momentul de dans este foarte sexy, insa absolut deloc vulgar. Va aducem inclusiv bara de dans, care este mobila.


COD: 777021

Un moment de dans realizat cu un grup de sapte pana la doisprezece gimnasti si acrobati. Spectacolul cuprinde momente de echilibristica, contorsionism, dans cu panglici, etc. Poate fi combinat cu acrobatii aeriene.


COD: 777022

La cerere, va putem crea un program acrobatic exploziv, cara sa cuprinda elemente diverse: acrobatii aeriene, acrobatii la sol, echilibristica, contorsionism, etc. De asemenea, spectacolul poate fi completat cu personaje pe picioroange. Costumele sunt standard sau se pot crea la comanda in functie de tematica evenimentului.


COD: 777023

ENTERTAINMENT