DANSURI SI DANSATORI

DANSURI DE SOCIETATE

ANII ’80

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

DANSURI LATINO

DANSATOR FLAMENCO

MAJORETE

Vals vienez, tango argentinian, slow fox, sau o coregrafie special creata pentru Dvs., pusa in scena de dansatori profesionisti. Momentul poate fi combinat cu dansuri latino.


COD: 777033

Cha-cha, samba, rumba, jive sau o coregrafie special creata pentru Dvs., pusa in scena de dansatori profesionisti. Momentul poate fi combinat cu dansuri de societate standard.


COD: 777034

Un dansator de origine argentiniana si un spectacol incendiar de flamenco timp de aproximativ 15 minute. Momentul poate fi combinat cu un spectacol de percutie live si cu un spectacol de bellydance.


COD: 777035

O echipa de majorete formata din minim noua fete, care vor dansa sincron, vor forma piramida sau ronda, vor sari si vor striga versuri, pentru o atmosfera antrenanta si motivanta. Una sau doua intrari a cate patru minute, sau patru-cinci intrari a cate un minut si jumtate. Spectacolul poate fi combinat cu personaje pe picioroange, suflatori de flacari sau alte personaje.


COD: 777036

Colaje de melodii din anii ‘80, puse in scena de dansatori profesionisti. Momentul poate fi combinat cu dansuri de societate standard sau latino.


COD: 777037

ENTERTAINMENT