SEXY ENTERTAINMENT

MULATRE EXOTICE

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

ENTERTAINMENT

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

DANSATOARE CABARET

HAWAII PARTY

DANSURI ORIENTALE-CAMELIA

SPECTACOL DE ANIMATIE “RA”

Un spectacol plin de culoare, fast si stralucire. Cinci dansatoare  care vor schimba costume spectaculoase, decorate cu penaje si paiete stralucitoare, si care vor oferi un spectacol demn de Moulin Rouge.


COD: 777134

Doua animatoare mulatre, exotice si foarte frumoase, care vor anima atmosfera timp de aproximativ 4 ore.


COD: 777032

Invita-ti prietenii intr-un paradis tropical! Vor fi intampinati cu Aloha si ghirlande de flori. Va veti distra pe ritmuri fierbinti in timp ce veti savura cocktailuri si fructe exotice. Programul artistic al serii va fi sustinut de trei dansatoare gratioase de hula, doi percutionisti si doi dansatori cu foc. Concursuri de hula-hop si limbo. Tatuaje temporare cu motive hawaiene.


COD: 777024

Un spectacol de bellydance cu una dintre cele mai frumoase dansatoare orientale din Romania. Spectacolul dureaza aproximativ 30 de minute, incepe cu un dans special cu aripi, ca in imaginea atasata, si continua cu momente de dans interactive, in cadrul carora spectatorii vor fi  invitati la dans. Camelia a fost premiata la o emisiune de divertisment de la Antena 1 ca fiind cea mai buna dansatoare de bellydance din Romania; este balerina la un cunoscut teatru de revista.


COD: 777006

Patru animatoare imbracate in costume de Cleopatra, care vor face animatie timp de patru ore, un personaj cu faclii si optional si un fachir care va dresa serpi si iguane. Poate fi combinat cu un moment de bellydance. Costume spectaculoase, cu aripi, si dansatoare senzuale.


COD: 777029

ENTERTAINMENT

SPECTACOL DE BELLY DANCE

Spectacol de belly dance pentru a va introduce invitatii  intr-o atmosfera mirifica si orientala. Dansul oriental este alegerea perfecta pentru o pata de culoare in evenimentul Dvs. Costume viu colorate de o frumusete aparte, menite sa puna in valoare corpul dansatoarei si miscarile acesteia.


COD: 777183