DANSURI SI DANSATORI

SPECTACOL DE CABARET

SAMBA

FRENCH CAN CAN

LATINO SHOW

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

MIX DANSURI DE CABARET

Un spectacol plin de culoare, fast si stralucire. Cinci dansatoare si o solista de opera cu o voce absolut incredibila realizeaza un spectacol de cabaret cu durata de aproximativ 1 ora. Dansatoarele vor schimba 8 costume spectaculoase, decorate cu penaje si paiete stralucitoare, iar solista va combina in recitalul sau melodii cunoscute de cabaret, de la Lisa Minelli la melodii din musical-uri celebre. Spectacolul este disponibil si in varianta fara solista.


COD: 777001

Un moment de dans spectaculos, ce poate fi folosit pentru o petrecere tematica (cabaret, petrecere braziliana, etc), pentru deschiderea unui eveniment, sau ca introducere a unui moment important al petrecerii (tort, etc). Momentul este realizat de cinci dansatoare, dureaza aproximativ cinci minute si are ca fundal musical o melodie celebra din spectacolul Moulin Rouge din Paris. Spectacolul poate fi continuat cu alte dansuri de cabaret sau cu dans de animatie.


COD: 777002

Spagatul, sfoara, picioarele sus in aer, fuste colorate si involanate: un moment tipic al cabaretului frantuzesc realizat de cinci dansatoare profesioniste. Momentul dureaza aproximativ cinci minute si poate fi continuat cu alte dansuri de cabaret sau cu dans de animatie.


COD: 777003

Spectacole cu durata cuprinsa intre 5 minute si 2 ore, cu un grup de la cinci dansatoare pana la 30 de artisti. Dansurile sunt la alegere dintr-o lista lunga, si cuprind printre altele: french cancan, dans tiganesc, dans cu bastoane si palarii, dans oriental, step comic, dans rusesc, dans tribal, dans irlandez, dans cu foc, etc. La cerere, se pot propune spectacole, coregrafii si costume personalizate in functie de tema evenimentului.


COD: 777005

ENTERTAINMENT

Un spectacol interactiv plin de culoare, in care Wilmark si cele sase dansatoare ale sale au antrenat invitatii intr-o atmosfera de dans general. Un spectacol memorabil cu durata de aproximativ o ora.


COD: 777184