ATELIER IMAGE este o agentie de evenimente si impresariat artistic, o baza de date de talente si o sursa de inspiratie si creativitate.


Putem oferi diferite tipuri de prestatii artistice si entertainment. Printre cele mai populare includem: muzicanti si muzicieni, cantareti si trupe, DJ, MC, magicieni si iluzionisti, caricaturisti, artisti acrobati, dansatori, trupe de cabaret, mese de casino, statui vii, actori de comedie, etc, etc.


In calitate de agentie de entertainment serviciile noastre nu sunt centrate numai pe evenimentele corporate. Puteti inchiria artistii nostri pentru orice tip de eveniment sau petrecere. In cazul in care aveti nevoie de idei de entertainment pentru evenimentul pe care il planuiti va stam cu mare placere la dispozitie cu nenumarate teme si idei.


Artistii pe care ii avem in portofoliu sunt atent selectati si au o mare experienta in domeniile lor respective. Si ei dar si noi stim din experientele anterioare ce este recomandat pentru un anumit tip de petrecere si va putem consilia in acest sens.


Asa ca fie ca sunteti in cautare de entertainment pentru o aniversare, pentru o petrecere de de nunta sau orice alt eveniment in familie, pentru un eveniment sau activitate corporate de inalta tinuta sau orice alt fel de petrecere, avem cate ceva pentru voi.


ATELIER IMAGE - COMPANIA DE EVENIMENTE, Str. Nuvelei nr. 63-65, sector 1, Bucuresti, Romania

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOI
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

ENTERTAINMENT