COMEDIE SI UMOR

COMMEDIA DELL’ARTE

DUO COMMEDIA DELL’ARTE

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

Commedia dell’arte este o forma a teatrului de improvizatie, unde spectacolele se construiesc de la zero in fata publicului. Este un spectacol de teatru improvizat, unde nimic nu este pregatit dinainte, totul se intampla pe loc, in fata spectatorilor si impreuna cu ei. Actorii creaza pe loc o poveste, un cantec sau o scena de improvizatie plecand de la cuvinte si sugestii primite de la publicul spectator.

Un spectacol deosebit de amuzant si de interactiv cu durata de aproximativ 60 de minute, cu participarea a trei actori, un MC si a unui pianist.


COD: 777054

Commedia dell’arte este o forma a teatrului de improvizatie, unde spectacolele se construiesc de la zero in fata publicului. Este un spectacol de teatru improvizat, unde nimic nu este pregatit dinainte, totul se intampla pe loc, in fata spectatorilor si impreuna cu ei. Actorii creaza pe loc o poveste, un cantec sau o scena de improvizatie plecind de la cuvinte si sugestii primite de la publicul spectator.

Varianta restransa a spectacolului, cu participarea a numai doi actori.


COD: 777055

ENTERTAINMENT