ACASATop_entertainment.html
despre noiDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

FOOD & BAR ENTERTAINMENT

MIXOLOGIE MOLECULARA

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

entertainment

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

ATELIER DE MIXOLOGIE

DEGUSTARE DE VINURI

SPECTACOL DE FLAIR

BAR DE GHEATA

ICE LUGE

Un mod inedit de a oferi cocktailuri invitatilor Dvs. Mixologia moleculară este un mod de a crea băuturi noi prin manipularea la nivel molecular a ingredientelor. Băuturi cunoscute sunt reinventate şi reconstruite prin descompunerea în straturi a aromelor şi prin intensificarea acestora. Este vorba despre a analiza produsele pe care le conţine un cocktail şi a le combina în moduri noi, ce schimba modul de prezentare al bauturilor, acestea capatand forma de gel, jeleu, caviar, sau chiar bomboane de jeleu cu interior lichid.


COD: 777078

Un teambuilding amuzant, compus din trei etape: o introducere in istoria cocktailurilor, o demostratie de preparare a unor cocktailuri cunoscute si mai apoi un concurs pe etape, in cadrul caruia participantii isi vor pregati propriile cocktailuri.


COD: 777079

Un moment placut, care va da startul intregii seri: o degustare de vinuri asistata de un somelier de top.


COD: 777080

Un spectacol de flair cu efecte de foc si artificii ce pot fi adaptate stilului petrecerii. Momentul poate fi realizat cu un singur barman, sau cu trei-patru barmani in tandem.


COD: 777081

Bar sculptat in gheata, pentru o petrecere tematica sau pur si simplu pentru un efect wow. In bar se pot incastra diverse obiecte, sigle, flori, litere, etc. Timp de expunere aproximativ 8 ore. Barul include tavi si vase de drenaj. Dimensiuni 2 m/ 1.2 m/ 0.5 m.

COD: 777082

O piesa functionala, prin care curg diverse bauturi (vodka, etc), si care poate capata diverse forme. Se poate monta pe un bar de gheata sau pe un bar obisnuit.


COD: 777083

ENTERTAINMENT