TIPURI DE EVENIMENTE

LOOK-ALIKE MARILYN MONROE

SEDINTA DE ASTROLOGIE

SPECTACOL FOC

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

PERSONAJ URIAS CU CHIP

FATA DIN TORT

Un aranjament floral care cuprinde numele sarbatoritei si care poate constitui decorul principal al petrecerii. Un cadou spectaculos.


COD: 777173

O dansatoare imbracata si machiata ca Marilyn Monroe, care ii canta playback si ii danseaza sarbatoritului celebra melodie “Happy Birthday Mr. President”. Momentul dureaza cateva minute. Dansatoarea poate iesi dintr-un tort.


COD: 777028

O sedinta de astrologie in care specialista noastra in astrologie o sa va realizeze harta astrala si o sa spuna ce va prezic astrele.


COD: 777053

Personajele uriase, care ajung la aproximativ 5 metri inaltime si sunt manuite de papusari, vor constitui cu siguranta elemental wow al petrecerii Dvs.  Personajele se pot plimba printre invitati si interactiona cu ei.

La comanda se pot crea chipuri ale personajului dupa o poza data. De exemplu, la o aniversare se poate crea un personaj cu chipul sarbatoritului, sau la o nunta se pot crea personaje cu chipurile mirilor.


COD: 777120

Un moment deja clasic al petrecerilor aniversare sau a petrecerilor de burlaci, personajul din tort ramane in continuare printre preferatele noastre. Disponibil atat cu personaje feminine, pentru petrecerile cu domni, cat si in varianta cu personaje masculine, pentru petrecerile cu doamne.


COD: 777133

Un spectacol cu foc si flacari, cu durata de aproximativ cinci minute, foarte intens. Patru personaje care jongleaza cu flacari si arunca scantei. Poate introduce momentul culminant al petrecerii (aducerea tortului, etc). Recomandat pentru evenimentele in aer liber.


COD: 777155

HAPPY BIRTHDAY

ENTERTAINMENT