CIRC SI ACROBATIE

ACROBATII VERTICALE INTERIOR

ACROBATII VERTICALE EXTERIOR

ACROBATII CERC

ACROBATII AERIAL SILK

SHOW AVIATIC

ACASATop_entertainment.html
DESPRE NOIDESPRE_NOI.html
CONTACTCONTACT.html
TALENTETALENTE.html

Cantareti si DJ, dansatori si instructori de dans, acrobati, ghicitori in palma, in luna si in stele, actori, caricaturisti si portretisti, artiste de cabaret, artisti care imita celebritati sau invitati, trupe de stand-up comedy, karaoke, statui vii, magicieni si iluzionisti, MC si prezentatori, mimi, speakeri  si  alte  personaje  si personalitati, pentru orice fel de

ENTERTAINMENT

Un spectacol de dans si acrobatii realizat in aer, in care acrobatii sunt suspendati de un cerc. Necesita o inaltime minima a salii de patru metri static si o grinda de sustinere.


COD: 777157

Un spectacol de dans si acrobatii realizat in aer, in care acrobatii sunt suspendati de esarfe. Necesita o inaltime minima a salii de cinci metri si o grinda de sustinere.


COD: 777019

Acrobatii danseaza pe perete intr-o pozitie paralela cu solul, perpendicular pe tavan. Durata: 20 de minute. Participa 4 acrobati.


COD: 777125

Dans pe verticala. Acrobatii sunt suspendati la 15 metri deasupra solului, unde efectueaza miscari cu grad mare de dificultate, chiar si de la sol. Rezultatul artistic este un dans spectaculos, care tine publicul cu sufletul la gura. Totul se intampla pe muzica, in timp ce cladirea devine ecran de proiectie pentru un show animat conceput special. Durata: 20 de minute. Participa 5 acrobati.


COD: 777124

Show aerian  cu unul, doua, sau chiar cu o flota de cinci avioane de acrobatie, display in formatie  sau vanatoare de baloane. Un show cu adevarat spectaculos.


COD: 777158

ENTERTAINMENT